Meni


> Domov
> O podjetju
> Cenik
> Reference
> Kontakt


O podjetju

Smo družba, ki je bila ustanovljena aprila 1993. Ukvarjamo se s čiščenjem poslovnih, gostinskih, športnih, trgovinskih, industrijskih prostorov tako redno vsakodnevno, kot tudi tedensko, mesečno in generalno čiščenje v sezoni, ob selitvah, po adaptacijah, ...

Vzporedno s čiščenjem se ukvarjamo tudi z drugimi dejavnostmi, ki so vezane na to dejavnost (vzdrževanje objektov, zaključna dela v gradbeništvu, razne obrtniške storitve, druga dela po naročilu, prodajo čistil in sanitarnih sredstev na debelo).

Opravljamo čiščenje na najvišji kakovostni ravni, med katerimi je glavno čiščenje poslovnih prostorov, ki skupaj z nami postanejo čisti in s tem zdravi in prijetni za delo.

S to dejavnostjo smo na slovenskem trgu že osemnajsto leto. Imamo tudi izdano dovoljenje za opravljanje dejavnosti št. 1/057800/00, ki ga je izdala Obrtna zbornica Slovenije.

Uspešno poslovanje podjetja v preteklosti nam zagotavlja dobro osnovo za delovanje v prihodnosti. Kakovosti poslovanja bomo tudi v bodoče namenili osrednjo pozornost, saj se zavedamo, da je kakovost poslovanja tisto, kar daje družbi sloves.

Nudimo pogodbeno sodelovanje ali delo po naročilu, pri čemer nudimo ugodne cene in kratek odzivni čas.

Opremljeni smo za vso sodobno čiščenje potrebno opremo in izvajamo storitve po najsodobnejši tehnologiji.

Naše podjetje posluje organizirano na sledeči način:

- direktorica podjetja vodi podjetje,
- vodja čistilne ekipe ima na voljo ekipe za generalna čiščenja, kjer mu pomagajo tudi zunanji sodelavci.

Material in strojna oprema za čiščenje sta stacionirana v centralnem skladišču, od koder se distributirata po terenu.